Špansko veleposlaništvo v Ljubljani - Kultura > Dogodki > Natečaj za šolsko nagrado “Mir in sodelovanje” 2014

Natečaj za šolsko nagrado “Mir in sodelovanje” 2014

Šolska nagrada “Paz y cooperación” (Mir in sodelovanje), ki jo podeljuje istoimenska fundacija, je od svojega nastanka leta 1986 do danes združila že več kot milijon učencev in učiteljev z vsega sveta. Njen cilj je v šolah predstaviti teme, ki so univerzalnega pomena za človeštvo in jih podpirajo Združeni narodi.

V tej izdaji Fundacija Paz y Cooperación vabi mednarodno izobraževalno skupnost, da sodeluje v kompromisu za ohranjanje vrednote družine, kot ene najbolj bistvenih družbenih vrednot in sodeluje v ustvarjalnosti za mir.

Poster paz y coop.

Urad za človekove pravice Ministrstva za zunanje zadeve in sodelovanje Španije je pričujoči projekt označil kot koristen v okviru programov za širjenje, promoviranje in zaščito človekovih pravic.

Dela naj kandidati pošljejo do 5. julija 2014 na sedež organizacije Paz y Cooperación v Madridu po pošti ali na navedeni elektronski naslov:

                Fundación Paz y Cooperación
                C/ Meléndez Valdés, Nº 68, 4 izq.
                E – 28015 Madrid (España)
                E-mail: pazycooperacion@hotmail.com 
                
Za vsa dela, ki se bodo pošiljala po pošti, morajo biti v priloženi zaprti kuverti navedeni naslednji podatki: ime, priimek, starost, naslov izobraževalnega centra, telefonska št. in/ali e-naslov avtorjev.

Več informacij o fundaciji in nagradi je na voljo na  www.peaceandcooperation.org.